iGoogle i Google Wave

Sobre el nou iGoogle .. em va semblar interessant l’entrada al blog de Núria Masdeu: «A Micro Persuasion expliquen que podria ser que aviat l’iGoogle deixi de ser només l’espai per als gadgets de web i esdevingui la resposta a Facebook i MySpace en integrar l’OpenSocial i poder seguir l’activitat dels amics sense haver d’accedir a cada una de les xarxes socials (el que una mica, ara, fa també el FriendFeed).»

Són molts els que diuen que Google esdevindrà cada cop més una gran xarxa social. Ara el que falta, és veure com evoluciona el seu  Google Wave. De moment són molts els rumors i moltes les espectatives … però encara no l’hem pogut provar.

Similar posts

Començant a jugar amb Google Wave Ja portem alguns dies jugant-hi i provant-l'ho. D'entrada impressiona pensar en la tecnologia que hi ha al darrera. Tenim ganes de provar les properes...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.