Dos dels nostres projectes entre els casos d’èxit de Comerç electrònic

Reading Time: 1 minute

El progrma PIMESTIC, que és impulsat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i que preten promoure les TIC entre les PIME catalanes, ha destacat a les seves Guies d’empresa 2 dels nostres projectes com a casos d’èxit de l’e-commerce a Catalunya.

Tant eTuyo com LifestyleBarcelona són projectes liders en el seus sectors que la Generalitat ha volgut posar com a exemples a seguir.

Similar posts

Cuanto cuesta montar un punto de venta? Esto es lo primero que se preguntan muchos empresarios o emprendedores que deciden empezar a vender en Internet. La verdad es que la venta a través...
eCoffee en eshowBcn13: El e-commerce aplicado a la reserva de apartamentos turísticos   Hoy daremos una charla en el marco de los eCoffees del eShow Barcelona13. Consideramos que el tema planteado es sumamente interesante. E...
Tweet Tweet, the 5 core elements of a twitter marketing strategy. Twitter, the online texting service on steroids at only 140 characters, has quickly become a favorite part of content marketing strategies employed by...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *